2022-05-30
🔹Skinny Pig Salad $113中意食波菜既朋友可以試下依碟沙律,入面有西柚、紅菜頭、藜麥,口感好豐富,配合埋橘子汁,好開胃。🔸Forest Mushroom Risotto $168味道有啲淡,不過啲飯生熟度適中,唔會太硬。🔹Slow-cooked BBQ Baby Back Ribs $288因為係慢煮,所以啲肉好淋,好離骨,小朋友同老人家都食到。個醬汁味道好好味,而旁邊有小小酸菜,好開胃,粟米都係有烤過。🔸BBQ Pulled Pork Sandwich $178超級推介依個三文治,入面既手撕豬加埋酸菜,果個味道令人食完都仲會想食,而三文治面頭個皮好脆,下底個皮吸曬啲汁有啲淋,但係就係吸曬啲汁,所以就算淋都會覺得好好味。🔹Chicken Parmigiana $195依塊雞胸扒好硬好乾,同埋即使加左芝士都覺得味道好淡。
🔸Forest Mushroom Risotto $168
味道有啲淡,不過啲飯生熟度適中,唔會太硬。
🔹Chicken Parmigiana $195
依塊雞胸扒好硬好乾,同埋即使加左芝士都覺得味道好淡。