喺樂富見到呢間都好多年歷史嘅餐廳就入去食。坐低咗之後,個光頭經理揼個QR code上枱,已經唔使叫佢嚟點餐都仲要咁嘅服務態度。友人叫咗$59牛扒餐,但飲品/飯需要加錢加配。我就叫咗羊扒餐,兩個餐塊肉都食得出落咗好多鬆肉粉,不過都正常嘅咩價錢就咩質素,但冇諗到連服務質素都係咁低落。上菜又係揼上張枱,特別係個光頭經理仲要發出「虛」一聲,咁唔耐煩不如唔好做?不知所謂,憑乜嘢收加一?畀錢又係自助嘅。嗰幾十蚊嘅服務費就係畀佢哋不禮貌對待客人😂嘢食已經唔係特別好食,用「留港消費」做賣點簡直係笑話,咁嘅服務質素係想趕曬啲人走咋啩?
喺樂富見到呢間都好多年歷史嘅餐廳就入去食。

羊髀扒飯
2025-07-07
$75 (Lunch)