幸好訂咗位, 否則無可能可以在午膳時間有位, 點內異常繁忙, 外國人與中國人各佔一半(因為有我地10幾個中國人)廚師全是意大利人, 正宗意大利口味, 仲可以親眼目睹整PIZZA的過程, 令我想起小時候的陽光一代, 當然呢間感覺型好多PASTA: Lasagna carne della mamma 意大利媽媽千層闊麵(左上) - 好味, 份量如果多些就好了, 多人分好慘Lasagna Vegetale 蔬菜千層闊麵(左下) - 比mamma酸, 但開胃, 我個人喜歡mamma, 都係呢句: 份量如果多些就好了Carbonara 煙肉忌廉芝士意粉 - 我愛芝士, 所以喜歡, 我朋友食開話好正宗呀, 都係呢句: 份量如果多些就好了DRINKS:Red Orange soda 血橙梳打 - 意大利飲品, 好特別, 朋友喜歡, 但我不喜歡有氣的飲品 White Peach 美國白桃汁(無糖) - 淡味, 但伴濃味食品真是啱啱好CokePIZZA:Napoli 拿波里!萬歲!(右上) - 意大利鹹魚, 第一次食, 但在簡單的pizza上食幾夾Crudo (右中)- 強烈推介, parma ham

PASTA:

DRINKS:
Coke

PIZZA:
Crudo (右中)- 強烈推介, parma ham+cheese+火箭菜配合得好好, 菜的怪味pizza在上反而一點也不怪, 好好好好食!!!!! $130一個, 一點也不貴
51' Capricciosa 情迷意亂 + Hawai 夏威夷火腿批(右下) - 史上見過最大的pizza, 但前兩者太好食, 所以有點被比下去, 情迷意亂的料多到暈,有些食材我也未食過

最可惜是試不到pear juice, 個人喜歡那裡的pizza多些, 一定會食完一次又一次, 如題: 以後仲點可以食PIZZA HUT的pizza!!!

另外想講是服務生態度很好, 見到有凶惡的客人也態度親切!
2011-06-16
$120 (Lunch)