2019-01-16 85 views
避開人潮逃離廣場揾食揾到來工廈 點知呢度隱藏一間極受歡迎的菜館!八點左右到埗的我真係好彩走快兩步 餐廳接近座無虛席 慢些少就要等位了✌🏻一坐下我地兩人瘋狂點菜 實在太餓而餐單內每一款都好吸引😂為了減省不必要的掙扎 我們直接點了一個小食拼盤 相片如圖片不符是對add some thai restaurant 的最大讚揚 因為份量極大毫不欺場!炸物香脆不油膩 即炸即起菜 當中最喜歡它的特大炸蝦片同單骨雞翼😋作為軟殼蟹迷 當然唔會漏點咖哩黃金軟殼蟹 分半隻上一共六小碟 整整三隻😂想不到$188有如此大份量 蟹亦都唔只炸漿 真材實料的肉 還有膏!?主菜就要了碗冬蔭公海鮮河 河粉滑溜 湯底正宗 酸辣勁兼備💯最後同朋友坐著聊天還追加了芒果糯米飯 今餐飯真的十分滿足 以後會多到觀塘覓食 add some thai 相信會佔據觀塘美之列✅

主菜就要了碗冬蔭公海鮮河 河粉滑溜 湯底正宗 酸辣勁兼備💯

2019-01-16