2009-11-12 24 views
比朋友一個surprise , 唔好話lee間店有乜特色,等大家都order 完之後, 店員呈上的可愛拉花圖案的咖啡, 真係好開心ga ~~~建議可用作於: 男女朋友 , 好朋友 , 和要tum 番心情欠佳的人士身上就係咁, 同好朋友吃完了生日飯之後 , 我們這兩位"飲野瘋狂fans" 便尋覓地方飲野傾計, 作為好友的我一早就plan好哂 , 不說給她聽, 當平時普通食飯飲野傾計 當店員呈上來那麼得意的bear bear 和貓貓 , 都"嘩" 了一下 , 觀賞了一會, 又拍照了一會, 才捨得飲第一啖 ~~~ 都真係幾開心ga ..... 如果佢d椅是sofa 椅真的100分 我一定會以同樣的方法測試下朋友仔和男朋友的反應先 I WILL BE BACK !~

觀賞了一會, 又拍照了一會, 才捨得飲第一啖 ~~~

我一定會以同樣的方法測試下朋友仔和男朋友的反應先

I WILL BE BACK !~

禮物+得意拉花 ,感覺好好
我們就好似其他人所說,飲到落最底,仍清晰可見的bear bear &猫猫
2009-10-08
$27 (Last Night Supper)
禮物+得意拉花 ,感覺好好