2010-05-17 4 views
一到星期五,公司d file又堆到成座山咁!!忙左成個上晝,d野都仲係好似做極都做唔完咁...冇嘜胃口食飯,只好去公司附近間starbucks歇一歇~呼~~~雖然星期五多人d..但都好好彩比我搵到個靜靜地gei位,感動~!點左我最愛的極配---”特濃朱古力蛋糕 + 鮮奶抺茶”厚厚香香gei朱古力粉,加上咬上去鬆軟無比,而且甜味適中gei香滑朱古力蛋糕,真係好好好好好味~~!仲好感動添~~!!對於品嚐特濃朱古力蛋糕要求甚為挑剔gei我,真係覺得starbucks這款cake gei水準對比好多出名的連鎖餅店仲要高!難怪我真係一試難忘~~>w<人地話食朱古力可以帶比人戀愛gei開心感覺,我除左同意這點之外,亦覺得o個種陶醉享受的感覺,真係令人忘卻左不少煩憂~~咁sweet gei蛋糕,加埋我gei至愛--香滑的鮮奶抺茶,真係為這個下午加番特多正能量呢~!!嘆完這簡單+完美gei一餐,又要再努力啦!!
一到星期五,公司d file又堆到成座山咁!!
忙左成個上晝,d野都仲係好似做極都做唔完咁...

點左我最愛的極配---”特濃朱古力蛋糕 + 鮮奶抺茶”
難怪我真係一試難忘~~>w<

嘆完這簡單+完美gei一餐,又要再努力啦!!
2010-05-14
  • 特濃朱古力蛋糕