2018-02-11 346 views
屯門是我不常踏足的地方,週末有事入去,又有時間去食,就去試試這家口碑極好既班戟館!.下午三點準時去到,點知都未見有人開店,最後要四點才入座,不用等位,店內只有十二個座位.藍莓味巨人班戟 $98最有名的巨人班戟,Menu打要20到40分鐘,但係等左10分鐘就有了,一黎到仲係熱辣辣岀煙,好鬆軟的口感,加上有Movenpick藍莓芝士味雪糕,藍味果醬,同忌廉,真係冇介紹錯,好有水準呀!.海鹽焦糖脆脆班戟 $54依個原本係為左搭夠單先叫,以為應該一般,原來唔係!依個都好岀色,成個甜品唔會好甜,個焦糖雪糕係畫龍點睛!加上不過甜既焦糖醬,煮得剛好既pancake,好幸福呀.環境雖小,但服務生服務不錯,裝潢就是小店的模樣,幾warm。而地點是有小小難搵,但食完真係覺得係值得既,有機會必定再來!
藍莓味巨人班戟 $98
巨人班戟

海鹽焦糖脆脆班戟 $54

海鹽焦糖脆脆pancake

2018-02-10
$75 (Tea)
海鹽焦糖脆脆pancake
巨人班戟