2022-01-02
😍用pancake🥞做burger曾經係日本🇯🇵我就食過😋聽朋友仔話香港依家都開咗間好好味食「panger 」嘅舖頭叫 @heros_friday比我❤佢哋除咗有「panger」之外😋仲有好多唔同款式嘅漢寶包選擇🍔仲係用美國頂級純牛肉做添😋深水埗呢間無提供堂食❤咁我唯有就趁住呢個假期專程去買番屋企慢慢嘆嚕🍔..🥞Sausage & Egg Panger 豬柳蛋班堡$48..😋呢個超級好食仲要推介一下❤佢個pancake皮做得好香好滑🥞加埋塊豬柳同埋滑蛋👍簡直係完美💯$48一份餐仲要包埋薯餅同埋飲品(可以係揀雪櫃任何一個飲品)🈵真係勁抵食呀🉐🉐..🍔Hero’s burger 英雄漢堡 $93..😍呢個叫「英雄漢堡」嘅漢堡包🍔淨係聽佢個名就已經知佢有幾勁😋成座山咁高🤣仲係勁大份架🉐漢堡包中間夾住有兩塊好大又好juicy嘅漢堡🍔男仔食完都一定夠晒飽呀👍🍔🍔😋😋都係果句🈵$93一份餐仲要包埋薯條同埋飲品(可以喺雪櫃裏邊揀任何一個飲品)🈵抵到不得了呀👍鍾意嘅話仲可以+$8甜薯條或者+$10轉洋蔥圈🧅今次我就揀咗+10轉洋蔥圈❤洋蔥圈就算係凍咗都一樣甘脆口同埋咁好食呀😋..💰$149/2ppl.
🍔Hero’s burger 英雄漢堡 $93
💰$149/2ppl