2022-06-09 101 views
係SOGO買完健身裝備就順路黎打卡Bulldog銅鑼灣旗艦店,但最想試既金箔至尊已經暫停供應😭唯有係店員推薦下轉試香辣手撕雞熱狗,又加咗一個安格斯牛墨西哥卷💛旗艦店果然係會唔同啲,地方比較寬敞,裝飾同堂食企位都多啲,不過因為疫情關係淨係做外賣。返到屋企打開見到熱狗同墨西哥卷賣相都好吸引😍熱狗個包都幾香,唔會因為車程關係變軟(不過墨西哥卷個餅皮就冇咁好運啦😂因為有蔬菜同埋有啲焗住所以個皮就比較淋),條腸既size都係我覺得「咁樣先係叫熱狗嘛」😍不過個腸衣好似韌啲?有一兩啖要好落力咬先可以咬斷😂topping既手撕雞加碎番茄粒都幾惹味,係酸辣加少少孜然香?就咁食包加手撕雞都好食既🤣安格斯牛卷都激多牛肉,有生菜番茄青瓜加持顯得更健康😋薄切牛肉有稍加調味過,雖然餅皮因為車程變淋不過仍然保留到啲咬口未全部濕晒😂一啖肉+菜+餅食落都幾清爽~香辣手撕雞熱狗 7.0/9安格斯牛墨西哥卷 7.0/9OVERALL 7.0/9

香辣手撕雞熱狗 7.0/9
安格斯牛墨西哥卷 7.0/9