2015-07-27 8891 views
園林閣咖啡室 - 呢間係我一向喜歡光顧的餐廳, 鍾意佢嘅自助餐價錢實惠有保証, 但今次有點失望!今次以亞洲風味為主題, 但食物就少之又少。酥油餅超市化貨色,倉魚仔霉嘅 !海南雞飯不吃也吧!話有魔鬼魚但無見過 ,炸蝦丸OK,咸菜胡椒豬肚呢個好食有驚喜 ;長腳蟹水準有保證,但有部份未解凍夠仍有冰粒,生蠔新鮮肥美 要讚 !燒蝦爽口都唔錯 ,但燒牛肉就無牛肉味NO GOOD!串燒普通。今次甜品方面就少咗好多,仲要未夠8點就話我至愛嘅芒果拿破崙已經唔會再出,即刻心情低落 ,其他甜品一般,好彩Dreyer's 雪糕都有四款口味(藍莓芝士、開心果、芒果及朱古力)選擇,我吃了其中3款 ;至於生果有菠蘿、西瓜、哈密瓜及蜜瓜都新鮮爽甜。
!海南雞飯不吃也吧!話有魔鬼魚但無見過
,炸蝦丸OK,咸菜胡椒豬肚呢個好食有驚喜
;長腳蟹水準有保證,但有部份未解凍夠仍有冰粒,生蠔新鮮肥美
要讚
!燒蝦爽口都唔錯
;至於生果有菠蘿、西瓜、哈密瓜及蜜瓜都新鮮爽甜。
生蠔
蟹腳
倉魚仔, 燒蝦, 炸蝦丸, 燒牛肉, 魚柳, 串燒
甜品
Dreyer's 雪糕
木瓜奶凍
生果
Other Info. : 最後今次寫呢個食評最主要原因係今次發現部份甜品器皿不潔,希望餐廳正視,多多改善!
2015-07-12
Dining Offer