2021-07-05 188 views
之前已經試過一次呢間野 今次諗住嗌其他款 但係點知中咗伏😔仲好貴好貴好貴🧊Iced Matcha Chai Latte $60🍵係成60蚊一杯飲品呀!!!😟點解我會買架!!😟我明明見到有啲人post杯綠色溝黑色嘅嘢 應該係抹茶溝芝麻 我就好想試 我見到成個Menu最似樣係matcha chai latte 就以為係!點知嚟到見到橙啡嘅物體 一search之下先知chai係印度香料🥲🥲🥲🥲原來成份係就有薑有肉桂 救命我完全唔鍾意🥲🥲一飲落去….雖然係好重抹茶味好濃郁 但係夾雜着一啲好重嘅香料味又辣辣地又有薑咁 我真係接受唔到 好臭🥲🥲點解我會嗌😟😟都唔知仲俾唔俾機會呢間嘢好 實在太太太太太貴了!

🧊Iced Matcha Chai Latte $60🍵
都唔知仲俾唔俾機會呢間嘢好 實在太太太太太貴了!