今期流行炊燒 bsetracyLevel 22023-03-0941 views Follow 在公司附近,因店名特別加上社交平台引起話題,每7點過後都大排隊。可用QR code攞籌,攞完去行街差唔多先返都得,呢點幾好既 放工趁早未需要排隊就去試下 一個人點了燒茄子,花甲粉絲 串燒大腸,雞肉,羊肉,五花腩 泛濫蒜蓉係燒茄子既基本配備, 合乎預期的好味 麻辣花甲粉絲,花甲偏瘦小,沒什麼味 粉絲才是主角,吸飽蒜蓉及麻辣, 可想像到的好味 之前有食評說炊燒是油炸不是燒, 我唔太肯定,唔知係咪心理作用,串燒係偏油 除了偏油,串燒質素不過不失 不算特別出眾 覺得排長龍都係過譽 覺得唔值得排隊 個人比較推介燒烤堂 價錢差不多,但選擇多,又精緻特別得多The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare今期流行炊燒 炊燒 https://s.openrice.com/QrKT0KLb800Report Post Ratings3Taste4Decor3Service3Hygiene3ValueDate of Visit2023-03-01Dining MethodDine InSpending Per Head$172 (Dinner)