2016-10-20 318 views
好耐都無食放題,喺兆萬有大把俾我地揀,集中地入面好似只有呢間係擺得最耐,信心自然多D。我地食星期一至四,最貴時段都只係$I98一位。飲品有汽水,有果汁,有冷熱清酒,呢度飲品唔需要自己出去雪櫃度拎因為寫紙仔就會專人送上。 俾我搵到有QOO嘅香蕉豆奶,香蕉味係好香精! 壽司嘅選擇好多,有卷,有軍艦,有手卷, 廚師俾得好足,有跟我寫纸仔嘅粒數嚟俾, 壽司唔會好大舊壽司飯,黏黏地,酸酸地, 上面舊肉唔會太薄,夾埋食啱啱好! 天婦羅都唔算差,炸皮薄而且好似透明, 入邊舊肉舊菇舊瓜都唔會炸到乾。 刺身無食,因為近排有啲唔舒服但係望落都幾靚呀! 好新鮮好肥美,佢地話無雪味,刺身都叫咗幾次! 燒物嘅款式都好多, 汁燒魷魚仔雖然唔算大粒,但係燒完之後配埋燒汁就好惹味。 最後食埋甜品就真係好愉快,甜品款式真係十分多,有雪米糍,雪糕,焦糖菠蘿,大福餅,不過我就睇中呢個水信玄餅, 蒟蒻波波入面有櫻花, 櫻花有鹹味,其實係好靚唔捨得食嫁!