(Non-member)
7月14日星期六晚約7點鐘,一行12人,幸好有訂枱。入門口有侍應但冇人招呼,待我們報上名後有侍應手指指示意我們的坐位在哪裏。有兩位貌似外傭的侍應等落單,一個只識英文,一個識廣東話,但都好COOL嘅,問佢野又唔係好想答咁,有時就指指個餐牌叫你自己睇啦。落完單先有水俾我地,唔知係唔係驚我地見到佢地個專容即刻走,驚連水都蝕埋。食物的味道就道道都差唔多,冇乜驚喜,叫個飯就等好耐,啲餸到咗都唔敢食住,攪到食到窒吓窒吓咁。食到咁上下,個只係識講英文的侍應就過黎執野,開始趕客咁。雖然未夠食但都唔想再落單。有個餸遲遲都未黎,叫個侍應CHECK 單睇吓有冇落單啦,佢跟手拎住張單俾我地睇話已覆過一次單俾我地聽,個餸冇落過單,乜佢有覆過張單咩,原來漏單係我地的責任黎架。叫埋單,擺低個蘿同張單就行開咗,咁我地又放張信咭喺個蘿度,佢返黎見到張咭拋低個蘿同一句唔收咭架。食唔飽但就成肚氣,話過以後都唔會再黎。唔知嗰個侍應係唔係父仇未報定係老闆冇出糧俾佢。夠薑嘅不防去試吓。
7月14日星期六晚約7點鐘,一行12人,幸好有訂枱。

食唔飽但就成肚氣,話過以後都唔會再黎。

唔知嗰個侍應係唔係父仇未報定係老闆冇出糧俾佢。

夠薑嘅不防去試吓。