2個人叫了7款食物:羊肉餃,茴香餃,麻醬麵,麻醬四季豆,軟炸茄盒,貓耳朵,荵香千層餅,+汽水一罐.~~餃子水準OK,好多肉汁,每隻都脹卜卜,十幾蚊十隻,好底食! (個人最愛羊肉餃&茴香餃,因為夠濃味.)~~麻醬麵係自己至愛,因為夠多麻醬,其實食落口都幾羔,不過我喜愛,加埋d面頭d青瓜絲,食落感覺都好好.~~軟炸茄盒第一次食,係用好多炸粉包住件茄子,茄子入面仲有d肉碎,都幾特別,炸到脹卜卜,好香口,試一次無仿,不過個粉醬真的太厚身了.~~貓耳朵其實係炸餃子,炸到個餃子的2邊角豎起,有d似貓耳朵,我覺唔係好似,而且味道一般.~~荵香千層餅又真係好幾香,好鬆脆,不錯不錯.今天已是2個月來第四次幫襯,食物方面,感覺好似東京街個間好食d,如果想幫襯,我建議去東京街那間,邊d亞姐服務態度都好d.
2個人叫了7款食物:

~~荵香千層餅又真係好幾香,好鬆脆,不錯不錯.