6月11日 小弟同frd想試下食越南野於是就去呢間野。一入去搵個位坐低之後有位年約50餘歲,黑色頭髮佩戴眼鏡,駝駝地背既waitress好人換座位,之後換咗個搭臺位忙時間明既~! 但我個frd個頭被牆身既櫃頂住阻唔方便,再同女waitress講想調去其他位,但佢竟然冇理我... 再用好粗聲既語氣問我地食咩? 成個落單過程好似呼喝咁對我地~!我地落咗9號同11號餐(仲未嗌野飲既)。 但點知途中,個女waitress竟然自行去咗同佢同事講:「妖,仲未得佢地揀個餐都咁 X 耐!」並將佢寫既手抄單撕走。當時我地兩個果刻唔知俾咩反應,呆L 咗。之後我地舉手想嗌返冇叫到既野飲,點知又係我條waitress見到走埋黎問:「要咩?!」我話加返頭先杯野飲,我即刻情緒病上身話:「啱啱等你咁耐又唔出聲,冇呀而家重新落單啦,麻煩!」,之後將手寫單好大力咁「砰」一聲放係我張臺度,果時連我對面搭臺見到呢情況都搖咗下頭,果刻我地真係好L驚~! 唔知佢情緒會唔會控制唔到。 D野到咗都食唔落...食到成肚火!又驚之後返公司同事吹水傾開,佢地都遭遇過呢間野既良好服務! 話說有位同事落單果陣都係俾一位戴眼鏡既waitres

之後返公司同事吹水傾開,佢地都遭遇過呢間野既良好服務! 話說有位同事落單果陣都係俾一位戴眼鏡既waitress 熱情對待! 當時佢叫一杯熱檸茶,但果位waitress送來時好大力地放上臺面,令那杯熱茶3份之1倒濕臺面上,果waitress竟然扮唔知冇理到,就走咗.....

講返野食:食物一般冇咩特別,湯底都係落味精,飲品不時唔係過淡就有陣異味。整體黎講一個字:差! 根本唔會有下次!
Other Info. : 各位巴絲打請注意: 如果你係好忍得冇咩所謂既為一餐飽既OK,但如果有咁上下要求既就唔好啦~ 先唔講係食物難食! 都俾waitress既服務態度激死!
2019-06-11
Waiting Time
40 Minutes (Dine In)