2024-03-29 14 views
之前成日見到人氣打卡川菜 • 麻辣風雲🔥終於嚟到潮聖😆餐廳裝修走中式宮庭設計風格,好啱食辣朋友嚟聚餐🌶️當然有唔辣嘅✨好多推薦菜式都好想試啊😋🔺炸饅頭打卡必叫😍用架船裝住出場好有氣勢,用埋乾冰散發仙氣,炸到金黃色,非常香脆,配埋煉奶真係好邪惡🤭我哋一家都鐘意食😋🔺荔枝蝦球見到差唔多每枱都有荔枝蝦球,冇荔枝味嘅,只係造型上係荔枝,超吸睛🤩掛係仿盆栽上,上菜時乾冰出煙女澎湃,蝦球點甜酸醬,好彈牙,都好唔錯。🔺香辣雞煲惹味雞褒,上枱出晒煙,雞肉好夠味,而且好滑身,成個雞褒香味四溢,配料好多,三色椒,洋蔥,辣椒,芹菜,芫茜等,送飯一流啊🥰🔺涼拌萵筍好爽口嘅萵筍,好啱呢個天氣食,個湯汁有點微辣,好食🔺紅棗麻糬心太軟必叫啊,紅棗包住麻糬,好飽滿,粒粒癡滿桂花蜜糖,好香桂花香🥰🔺洛神花茶用酒埕裝住,好靚,古色古香,酸甜開胃,好鐘意
之前成日見到人氣打卡川菜 • 麻辣風雲🔥
終於嚟到潮聖😆
餐廳裝修走中式宮庭設計風格,
好啱食辣朋友嚟聚餐🌶️當然有唔辣嘅✨
好多推薦菜式都好想試啊😋

🔺炸饅頭

🔺荔枝蝦球

🔺香辣雞煲

🔺涼拌萵筍
好爽口嘅萵筍,好啱呢個天氣食,個湯汁有點微辣,好食

🔺紅棗麻糬心太軟

🔺洛神花茶
用酒埕裝住,好靚,古色古香,酸甜開胃,好鐘意
2024-03-25
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$300 (Dinner)