2020-11-20
人氣咖啡室|吃吧港女朋友就黎生日了,帶左佢去最近大熱的cafe食野打卡,呢度嘅野食賣相勁靚,質素吾錯,打卡更是一流 🙆🏻♀️,下次有機會都想再去架😍軟殻蟹肉醬千層麵$148原隻軟殼蟹啱啱炸起熱辣辣,肉醬份量好多,可以沾滿成個千層麵,蕃茄味濃郁😋,係高分嘅千層麵,我地秒速清曬!覺得呢個係必點之選💕慢煮香草法式黃油雞$178半隻雞嘅份量,雞肉嫩滑,雞皮的部分脆脆地👍🏻👍🏻,有少少香草味🙆♀️!個薯蓉好有薯味同奶味☺️,都好好食😂😂😂😂小食拼盤$118 呢間餐廳嘅名物❤️,必點👍🏻!小食拼盤有好多口味,細細件,雖然酥皮唔係即刻焗嘅但依然好脆😁,有焦糖蘋果,煙肉哈密瓜,牛油果,同菇類嘅撻,款款都出色好驚喜🙆🏻♀️:食物質素中上,打卡一流,可以一去😗-吃吧 (旺角)旺角彌敦道566-568號僑建大廈2樓2室
軟殻蟹肉醬千層麵$148
慢煮香草法式黃油雞$178
小食拼盤$118
🙆🏻♀️:食物質素中上,打卡一流,可以一去😗
吃吧 (旺角)
旺角彌敦道566-568號僑建大廈2樓2室