2025-05-17
👉🏻肉肉大米👈🏻終於可以食到呢間每日都會排好大條隊既和牛漢堡啦🥩同以為和我一樣既朋友都係瘋狂想食,就算排好長隊都要一定食到,我地可以事先係出面部自動機買好食咩餐之後就會有職員帶去進食位置,入一尾客人都會歡呼一次,成個氣氛超熱鬧😍檯面有吾同既醬汁比客人去選擇,有燒肉醬,沙茶醬,洋蔥醬等,仲有無限添加得白飯和湯,西蘭花🥦飯可以撈上無菌蛋一齊食,係好濃既蛋香味同號絲滑🌟3件混合漢堡套餐入面有原味,芝士🧀番茄 🍅3種吾同口味既和牛漢堡,d漢堡會有專業既職員開放式甘係三邊bar台煎到8成熟,之後放係自己面前既鐵板再熱一熱佢,再慢慢一舊一舊夾開點咪醬汁一齊食,超多汁。原味一啖落去係好juicy😋和牛漢堡係超緊實,牛肉味超重,芝士係本身已經有片裝芝士再刨上大量既芝士🧀2種芝士既mix真係好濃郁,到最後既番茄係裹滿曬番茄汁,酸酸甜甜,帶點蒜蓉既蒜香味,好特別🌟2件漢堡排套餐入面有原味,原味一啖落去係好juicy,肉香味好重,芝士好濃郁,每一啖肉都裹滿左芝士,超香
🌟3件混合漢堡套餐
🌟2件漢堡排套餐