2017-04-24 6680 views
前排同朋友去開旺角 諗緊食乜好又想坐得比較耐 就簡咗黎個兩人韓式燒烤🍖🍖地方算好易搵 客人唔多 基本上得兩三枱😂 所以我地兩個人就坐咗張四人卡位😗 嗌咗兩個lunch set: 一個係全州牛肉拌飯🍚 另下一個就係豬肉套餐 會送碗紫菜飯🍙會有幾款配菜 都係可以無限refill💁🏻 泡菜同芽菜都幾好味同爽口 不過爐邊蛋🍳就比較失色 味道唔及其他燒肉店 偏淡同好普通😐全州牛肉拌飯💁🏻 比想像中大碗好多 份量都唔錯 款款既配料都好齊備 有芽菜青瓜絲蘿蔔絲同牛肉 仲有半生熟既蛋 撈埋一齊食認真好味👍🏻 值得推介 我地兩個女仔都食得哂☺️跟餐我哋兩個都簡咗藍天檸檬汽水 似檸樂 唔算好酸 可樂中和返🍹 邊食燒肉邊飲都算幾好既選擇👍🏻👍🏻 豬肉套餐 因為嗌咗牛肉飯所以就簡咗食豬🐖 主要有兩款肉 一款係護心肉 另一款就係豬頸肉 兩款燒落都係好好味🤤🤤 份量算係合理 旁邊有金菇同冬菇可以當蔬菜咁燒🍢 仲會配埋紫菜飯 認真夠哂豐富💁🏻 整體來講 我覺得唔錯又可以有生菜夾肉食👍🏻 差唔多可以坐左成兩個鐘 我地都覺得好飽咁走 唔知係咪因為少人流 所以餐廳都係得幾台客🤔 對於哩個價錢 我地兩個都係滿意既 有機會實會
差唔多可以坐左成兩個鐘 我地都覺得好飽咁走 唔知係咪因為少人流 所以餐廳都係得幾台客🤔 對於哩個價錢 我地兩個都係滿意既 有機會實會再黎試其他肉🤤