2020-12-23 168 views
星期六係鬧市既尖沙咀,搵唔到食咩好,路過九龍公園附近嘅商業大廈,見到呢間餐廳個名好特別,於是就上去睇吓,一走出啲門就已經係餐廳食嘢嘅位置,多人到嚇我哋一驚🥲不過店員都好快安排我哋入座,簡單既佈置場地都令我地繁忙嘅都市人平靜下來,係呢間cafe靜靜食個tea.見到有杯冬日限定叫「雪湖」咁吸引,同朋友都一人叫一杯試下,聽店員講,當日已經唔知做左幾多杯雪湖出黎喇,係海鹽焦糖再加棉花糖嘅朱古力💕之後我地再叫左芝士西蘭花同忌廉汁煙三文魚意粉🍝,西蘭花小食反而就冇咩特別,但意粉食完有驚喜,不過如果小啲油就好喇😉

雪湖
2020-12-19
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$100 (Tea)
雪湖