又係食放題嘅時候喇🤣 朋友帶咗我去旺角一間新開嘅放題。呢度擺設係花過心思,好有日本既感覺,環境都幾乾淨舒服。食物選擇超級多!! 由刺身開始食,剌身大大片,食落幾新鮮🤤 encore都冇問題到壽司類,好多選擇啊!!呢個咁多款壽司,但都仲有好多未試😂好鐘意呢卷物,細細地,試到又唔會好頂肚,味道都好之後叫咗啲串燒,燒得唔錯,外層好脆。呢度既一口牛串燒,又冧又好味。炸物主要都係天婦羅,炸得比較老,皮都比較厚。但芝士年糕就好好味燒物都好多款,試咗燒牛柳粒,金菇肥牛同炒雜。金菇肥牛做得最岀色👍🏻 好夠味又夠淋。鰻魚炒飯,同岀面餐廳食到既味道差不多,飯粒圓渾有咬口,係放題都食到咁高質素既炒飯實在好難得。最後食埋個雪糕就滿足哂
又係食放題嘅時候喇🤣 朋友帶咗我去旺角一間新開嘅放題

呢度擺設係花過心思,好有日本既感覺,環境都幾乾淨舒服。

壽司類,好多選擇啊!!呢個咁多款壽司,但都仲有好多未試😂

好鐘意呢卷物,細細地,試到又唔會好頂肚,味道都好

最後食埋個雪糕就滿足哂