2023-03-23
有一段時間冇食燒烤,朋友帶我嚟呢間裝修好企理乾淨嘅串燒店,平時好多燒烤店都比較濃味,呢間環境好光亮而且坐得好舒服😙當然有嗌到成枱都係嘢食,慢慢食慢慢傾偈~基本上好多唔同款都有order嚟試,每枱會有一個爐,下面放咗蠟燭去保持溫度,所有燒烤放晒喺個爐度,想食邊串就食邊串,真係食指大動!!!錫紙卜卜蜆$56份量都比想像中多,清甜多肉,係燒烤以外嘅好選擇~ 🤤烤茄子 🍆$42 好肥好大條,有海量嘅蒜頭🧄,中意食濃味嘅人一定會好鍾意㗎~ 我就覺得稍為多咗啲蒜頭,而且有啲辣羊肉串 $28 強烈建議一定要叫呢款!!! 特別推介之選!!落咗孜然粉,好香好可口,重點係冇羶味,淨係有淡淡嘅羊肉味,好好食呀~雞皮 $24鍾意食雞皮嘅朋友都會好啱食呢款,好香脆唔會好乾,然後仲要無咩油脂,唔會好油膩~雞中翼 $48 唔係雞全翼,呢款啱晒我,食得比較方便,很OK!! 雞肉好嫩滑多汁,燒到外脆內軟,必定要order !!總之每款都好好味,燒到恰到好處,本身已經有啲調味,另外每個人嘅碟上面都有辣椒粉同埋孜然粉,唔夠可以再加~香港來講價錢算係比較合理,希望佢遲啲會有多啲其他款嘅串燒🌟🌟
當然有嗌到成枱都係嘢食,慢慢食慢慢傾偈~
錫紙卜卜蜆$56
份量都比想像中多,清甜多肉,係燒烤以外嘅好選擇~ 🤤
烤茄子 🍆$42
羊肉串 $28
強烈建議一定要叫呢款!!! 特別推介之選!!
雞皮 $24
雞中翼 $48