(Non-member)
之前朋友帶去食過一次,覺得d食物ok,所以今晚再去.落單係一個肥婆,其實唔係好想叫佢落單,因為一入去已見佢黑口黑面對客,但無奈係繁忙時間,冇其他waitress得閒,唯有叫佢落,問佢有冇麵就反問返我要咩麵?!我以為佢咁問法佢哋有好多種麵選擇啦!咪問返佢有咩麵囉,點知原來得一種,原來"要咩麵"嘅意思係咩餸配落d麵度!仲要黑住面打開個餐牌話"寫晒o係度妳可以簡轉麵o架o麻!"其實個餐牌全部都係粉,又冇寫可以轉麵......之後一路order一路黑口黑面!到埋單,有另一個肥婆攞張單埋o黎,正常都會同你講幾錢,唔講不特止見我裝張單就用原子筆圈住個數,勁冇禮貌!!到找錢都係一句多謝都冇!!!好似係啞咁!!到呢個時候我聽到隔離枱兩個女仔都忍唔住講"老板娘好似唔想做咁,可能唔憂做啦!"我諗佢哋都領教過佢哋d"態度"!所以我以後唔會再幫襯!真係不知所胃!!
之前朋友帶去食過一次,覺得d食物ok,所以今晚再去.
但無奈係繁忙時間,冇其他waitress得閒,唯有叫佢落,
之後一路order一路黑口黑面!
我諗佢哋都領教過佢哋d"態度"!
所以我以後唔會再幫襯!真係不知所胃!!