2022-09-03 134 views
九展係美食沙漠,但新開嘅潮州餐廳簡直係一個救星啊🤩餐廳環境寬敞,好適合一大堆人一齊去食👨‍👩‍👧‍👦滷水鵝腸食落爽口有口感。黃金大蝦炒得金黃香脆、味道可口。而食潮州菜當然唔少得蠔仔酪,蠔仔酪蛋香🥚十足,蠔味鮮甜, 蔥香四溢,伴以魚露將蠔嘅鮮味提吊出嚟🤤至於魚湯四寶河,炸魚皮入口香脆, 魚蛋、牛丸入口彈牙,魚皮餃鮮甜爽口,值得一試。另外,我哋叫咗碟金銀蛋菜心,蛋香濃郁,味道鮮甜。餐廳除咗打冷仲有唔少點心選擇,適合鐘意食潮菜同點心嘅朋友😋꧁☬小編食左咩☬꧂✅ 滷水鵝腸✅黃金大蝦🦐✅香煎蠔仔酪✅魚湯四寶河✅金銀蛋浸菜心(◔◡◔) ♥ 人均傷害💰: $200♥******************************📍@新潮樓九龍灣展貿中心3樓 👣******************************

꧁☬小編食左咩☬꧂
✅ 滷水鵝腸