2025-06-28
‼️之前 大角咀 嘅 𝐋𝐨𝐬𝐭 𝐒𝐭𝐚𝐫𝐬 搬咗嚟 𝐊𝟏𝟏‼️ ️·①[ 𝐗𝐎 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐞 𝐓𝐢𝐠𝐞𝐫 𝐏𝐫𝐚𝐰𝐧𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦𝐲 𝐒𝐩𝐚𝐠𝐡𝐞𝐭𝐭𝐢 // 𝐆𝐚𝐫𝐥𝐢𝐜 𝐒𝐩𝐢𝐜𝐲 𝐂𝐫𝐚𝐛 𝐌𝐞𝐚𝐭 𝐒𝐩𝐚𝐠𝐡𝐞𝐭𝐭𝐢 |我係嗌𝐥𝐮𝐧𝐜𝐡 𝐬𝐞𝐭 , 包𝐬𝐨𝐮𝐩 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞 𝐝𝐚𝐲 ( 𝐩𝐮𝐦𝐩𝐤𝐢𝐧 𝐬𝐨𝐮𝐩 ) // 𝐬𝐚𝐥𝐚𝐝 , 而𝐰𝐞𝐞𝐤𝐝𝐚𝐲會包埋餐飲。個🎃湯都真係幾好飲,好𝐜𝐫𝐞𝐚𝐦𝐲 ~𝐰𝐞𝐞𝐤𝐝𝐚𝐲 𝟐:𝟎𝟎𝐩𝐦後入座,𝐥𝐮𝐧𝐜𝐡 𝐬𝐞𝐭 第二位半價添₍ᐢ⸝⸝› ̫ ‹⸝⸝ᐢ₎兩款意粉𝐩𝐫𝐞𝐟𝐞𝐫 「 𝐗𝐎 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐞 𝐓𝐢𝐠𝐞𝐫 𝐏𝐫𝐚𝐰𝐧𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦𝐲 𝐒𝐩𝐚𝐠𝐡𝐞𝐭𝐭𝐢 」 , 辣得嚟幾爽「 𝐆𝐚𝐫𝐥𝐢𝐜 𝐒𝐩𝐢𝐜𝐲 𝐂𝐫𝐚𝐛 𝐌𝐞𝐚𝐭 𝐒𝐩𝐚𝐠𝐡𝐞𝐭𝐭𝐢 」 相對冇咁辣,味道偏淡 |𓋪8/10•② [ 𝐒𝐚𝐯𝐨𝐮𝐫𝐲 𝐒𝐩𝐢𝐜𝐲 𝐂𝐡𝐢𝐜𝐤𝐞𝐧 𝐂𝐮𝐛𝐞 𝐌𝐚𝐠𝐦𝐚 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞 | 𝐅𝐫𝐢𝐞𝐬 // 𝐁𝐮𝐟𝐟𝐚𝐥𝐨 𝐖𝐢𝐧𝐠𝐬 // 𝐒𝐩𝐢𝐜𝐞𝐝 𝐂𝐨𝐫𝐧 𝐑𝐢𝐛𝐬 // 𝐅𝐫𝐞𝐧𝐜𝐡 𝐄𝐚𝐫𝐥 𝐆𝐫𝐞𝐲 𝐋𝐞𝐦𝐨𝐧𝐚𝐝𝐞 // 𝐒𝐩𝐚𝐫𝐤𝐥𝐢𝐧𝐠 𝐑𝐨𝐬𝐞
①[ 𝐗𝐎 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐞 𝐓𝐢𝐠𝐞𝐫 𝐏𝐫𝐚𝐰𝐧
個🎃湯都真係幾好飲,好𝐜𝐫𝐞𝐚𝐦𝐲 ~
𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦𝐲 𝐒𝐩𝐚𝐠𝐡𝐞𝐭𝐭𝐢 」 , 辣得嚟幾爽
𓋪8/10
② [ 𝐒𝐚𝐯𝐨𝐮𝐫𝐲 𝐒𝐩𝐢𝐜𝐲 𝐂𝐡𝐢𝐜𝐤𝐞𝐧 𝐂𝐮𝐛𝐞 𝐌𝐚𝐠𝐦𝐚 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞 | 𝐅𝐫𝐢𝐞𝐬 // 𝐁𝐮𝐟𝐟𝐚𝐥𝐨 𝐖𝐢𝐧𝐠𝐬 // 𝐒𝐩𝐢𝐜𝐞𝐝 𝐂𝐨𝐫𝐧 𝐑𝐢𝐛𝐬 // 𝐅𝐫𝐞𝐧𝐜𝐡 𝐄𝐚𝐫𝐥 𝐆𝐫𝐞𝐲 𝐋𝐞𝐦𝐨𝐧𝐚𝐝𝐞 // 𝐒𝐩𝐚𝐫𝐤𝐥𝐢𝐧𝐠 𝐑𝐨𝐬𝐞 𝐁𝐮𝐭𝐭𝐞𝐫𝐟𝐥𝐲 𝐏𝐞𝐚 𝐅𝐥𝐨𝐰𝐞𝐫 𝐓𝐞𝐚 // 𝐀𝐩𝐩𝐥𝐞 𝐑𝐨𝐬𝐞 𝐃𝐚 𝐇𝐨𝐧𝐠 𝐏𝐚𝐨 𝐎𝐨𝐥𝐨𝐧𝐠 𝐈𝐜𝐞𝐝 𝐓𝐞𝐚 ]
| 「 𝐒𝐚𝐯𝐨𝐮𝐫𝐲 𝐒𝐩𝐢𝐜𝐲 𝐂𝐡𝐢𝐜𝐤𝐞𝐧 𝐂𝐮𝐛𝐞 𝐌𝐚𝐠𝐦𝐚 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞 」 係下午茶餐,唔會話好辣,個醬配薯條𝐬𝐮𝐩𝐞𝐫 𝐲𝐮𝐦 (̨̡ ⸝⸝.ˬ.⸝⸝ )̧̢
大愛「 𝐁𝐮𝐟𝐟𝐚𝐥𝐨 𝐖𝐢𝐧𝐠𝐬 」 和 「 𝐒𝐩𝐢𝐜𝐞𝐝 𝐂𝐨𝐫𝐧 𝐑𝐢𝐛𝐬 」 , 兩個都係加$的小食,都好惹味ꈍ .̮ ꈍ
個3杯飲品都係好好飲,之前試過呢間嘅𝐬𝐩𝐚𝐫𝐤𝐥𝐢𝐧𝐠 𝐭𝐞𝐚 已經覺得唔錯,今次都唔例外
₍ᐢ⸝⸝› ̫ ‹⸝⸝ᐢ₎ |
𓋪9/10
Lost Stars Livehouse Bar & Eatery (尖沙咀)
尖沙咀河內道18號K11購物藝術館2樓222A號舖