2017-03-31 414 views
見近期磯燒放題興起就放工約埋同事一齊黎潮聖下。上到黎已經見到長長隊龍,好彩我地事前已book定枱,唔洗等好耐就入得。一坐底就見到碟上有包好得意嘅濕紙巾,哈哈。冇錯!佢表面係一個0.03但其實佢只係一個濕紙巾。好喇!講完呢個就要講下重頭戲,坐底冇耐店員就拎左盤海鮮俾我地,全部都好新鮮!我地急不及待放啲聖子、鮑魚上去燒,燒到咁上下店員會走過黎提示我地邊啲海鮮已熟食得,讚!海鮮食落鮮甜,啖啖肉超好味!另外我地都嗌左啲刺身熟食。刺身好新鮮,三文魚肥厚,其他貝類刺身都超好味!佢地嘅熟食都冇令人失望,特別係雞翼。對於雞翼迷嘅我表示滿意!食到咁上下店員送上一個龍蝦粥,個粥超鮮甜!讚!最後最後不禁要讚下飲品同甜品。飲品種類多,有我最愛嘅有汽利賓納。去到見到雪糕櫃不禁嘩左聲,啲款多不在話下,仲有好多好少放題會出現嘅雪糕都有。食到最後2個人表示滿意飽住走。
見近期磯燒放題興起就放工約埋同事一齊黎潮聖下。
海鮮食落鮮甜,啖啖肉超好味!
食到咁上下店員送上一個龍蝦粥,個粥超鮮甜!讚!
最後最後不禁要讚下飲品同甜品