2018-05-20 4951 views
響親灣仔飲野都會揾野食既!今日就去食印度素菜,每次黎都會試下佢地唔同既咖哩。坐低侍應會先問你飲乜野,我叫左個Lassa, 似乳酪飲品,有分咸或甜,我當然要甜啦,佢地仲有芒果味既,但今日我只想飲原味。坐低就會送上一個頭盤,紅色醬汁最甜,仲間綠色有青檸有薄荷味,最尾既係辣味而且有咬口既野。雜錦燒烤賣相一d 都唔吸引,除左啡色同綠色既素卷,有白椰菜,椰菜底,青瓜伴碟同埋硬芝士。最後呢d 咖哩有秋葵,蕃茄。唔係幾食到芝士!初初食都唔覺辣既,但食到最尾,d 辣味湧出黎就食唔到喇!我地叫左兩份nann, 一份芝士味,一份蒜蓉味,個人覺得䒬蓉味配呢個咖哩好味d.呢度既份量偏大份!兩口子就唔好叫咁多款喇!
響親灣仔飲野都會揾野食既!

今日就去食印度素菜,每次黎都會試下佢地唔同既咖哩。

頭盤

雜錦燒烤

北印式瑪沙拉芝士秋葵

呢度既份量偏大份!兩口子就唔好叫咁多款喇!

2018-05-19
頭盤