📍#丼燃食堂 (旺角)旺角花園街3-5號鴻威大廈地下6號舖♡人均消費: $398🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺比朋友幅相吸印左我黎丼燃食堂試試佢signature既着火卷物😆 店舖唔算大,但都算乾淨企理~ 店員服務態度都唔錯~❣#焦糖三文魚卷💰 $68 一上枱店員會幫你用打火槍點燃🔥 啲火燒得好澎湃😂 呢個卷物視覺效果贏左🔥令我好有記憶點~ 三文魚夾芝士不嬲都好食~仲有少少融融地係件三文魚上面,不錯。❣️#賽高海鮮丼💰$158呢個海鮮丼包括有海膽、三文魚、吞拿魚、蟹等等,都幾大份,非常足料~ ❣️#蟹肉忌廉餅(兩件)💰 $68忌廉餅個餡打得好夠滑~ 個人覺得性價比唔算高,不過就幾好食。❣#爆蔥鵝肝多士💰 $68鵝肝多士一向都係我既賣飛佛之一,呢個多士烘得香脆,食落有脆卜卜嘅感覺~ ❣️白桃烏龍茶、桂花烏龍茶💰$15🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺

📍#丼燃食堂 (旺角)
旺角花園街3-5號鴻威大廈地下6號舖

♡人均消費: $398