2023-12-07 79 views
🍱蒲燒鰻魚丼飯有成差唔多半條鰻魚,充滿陣陣醬油鰻魚香,鰻魚燒得又夠焦脆,鰻魚汁滲晒落飯入面,真係忍唔住會一啖一啖咁食,再加上蛋絲酸瓜口感味道更加豐富,仲要有碗麵豉湯,非常滿足呀!🍜豚骨叉燒拉麵拉麵既豚骨湯好濃,豚骨味濃,湯底好香,仲有啲骨膠原感覺,粘粘地好香口,叉燒都燒得好焦香,同豚骨湯係完美配合呀,加埋啲筍絲雲耳絲,又有溫泉蛋,又有紫菜,熱辣辣咁食,超舒服呀!🥛鮮奶仙草芋圓呢度既甜品都真係好唔錯呀,芋圓好粘,煙煙韌韌,香甜好味,仙草又凍又滑,加上紅豆,再同鮮奶撈埋一齊,更加香甜!🍧牛奶雪花冰雪花冰好大碗,好濃香牛奶味,又有Oreo碎,仲有黑珍珠,凍冰冰,又軟綿又硬,兩個人share就岩晒啦!🥤飲品凍檸茶夠晒新鮮,檸茶酸酸甜甜,味道岩岩好,抹茶紅豆鮮奶就苦甜中和得岩岩好,夠滑夠甜,兩杯都好好飲!
🍱蒲燒鰻魚丼飯
🍜豚骨叉燒拉麵