2022-10-22 116 views
人大了(老了)就食不到好多野變左食自助餐的機會愈來愈少👵🏼因為有時又好想食多啲,但係食到個胃又辛苦,呢排突然想食就平平地和爸爸去了觀塘Holiday Inn的Walter Bistro try try 自助晚餐。適逢大閘蟹季節,入座每位一隻大閘蟹,破例吃了少少大閘蟹 🦀細細隻,可以留返空間俾你去食其他嘢!刺身正常款有三文魚、帆立貝、八爪魚和呑拿魚,新鮮燒牛肉都有試,據說燒牛肉都係回本之選,肥瘦適中師傅即開生蠔無限refill,也是回本要食的大推!燉湯依然是最愛 (是花旗蔘燉雞❤️)熟食有少少少少失色所以無乜影🥲熟食以都比較多燒味為主,如果有蔬菜類、或唔係感覺買番黎的燒味就更好!價錢上人同行一人半價,人均三百幾水準中規中矩!

刺身正常款有三文魚、帆立貝、八爪魚和呑拿魚,新鮮
燒牛肉都有試,據說燒牛肉都係回本之選,肥瘦適中

師傅即開生蠔無限refill,也是回本要食的大推!

燉湯依然是最愛 (是花旗蔘燉雞❤️)

價錢上人同行一人半價,人均三百幾水準中規中矩!