2025-05-09
呢度嘅串燒種類非常多,所以就揀咗嚟乾杯試嚇!值得一贊,所以串燒好夠熱,即使影左陣相先食,都仲keep到好熱,唔似坊間大部分串燒放一陣就已經凍曬🙊🦐燒紫蘇葉雞皮蝦 $42推薦燒紫蘇葉雞皮蝦,好創新既配搭,好有層次口感,雞皮唔系燒到乾脆卜卜嗰種,系外脆內軟,口感非常有趣!再有紫蘇葉作點綴,令到成件事無咁油膩🙂🌽粟米天婦羅 $88粟米天婦羅半份都超級大份,系粟米粒加炸粉炸,粟米好多甜。不過略嫌沙律醬多左少少,如果另上自己點會更好👍🏻🍗燒自家制芝士免治雞肉棒 (2pics) $78另外大推免治雞肉棒,比系出面大份好多,而雞肉一啲都唔鞋唔霉,加埋醬汁同蛋黃,相當出色!🍘明太子日式飯團 $68明太子日式飯團都相當特別,好少見會外加一塊紫菜比客自己包。不過紫菜唔算好脆,但飯團本身表面燒得好脆口,而個飯本身都已經有調味,就咁食都唔會覺得乾。上面再配上明太子沙律醬,令成個飯團生色不少。不過因為系鋪上面,所以唔系好均勻,會有啲食到沙律醬有啲食唔到。
🦐燒紫蘇葉雞皮蝦 $42
🌽粟米天婦羅 $88