2023-12-27 289 views
烤魚叔叔係位於📍尖沙咀寶勒巷,位置都好方便好容易搵。餐廳座位闊落,裝修型格,都有幾多打卡位!📸📷呢度主打吃烤魚,全部選用活魚🐠,即叫即煮!加錢🤑選配菜配料,可以用來打邊爐!💯💯🔸燒羊架 -啖啖肉,上邊充滿孜然粉,孜然配羊肉😜味道好夾!🔸炸薯條 - 哈哈,冇諗過喺串燒火煱店到都會食到炸薯條!感覺新鮮!咦🤔️!又炸得幾好啵!仲好過出邊啲快餐店,薯條好粗身,炸得好脆,再加埋啲特制㊙️調味粉,好好食!🔸燒辣椒仔 - 🤪好搶口,惹味之餘唔會燒到乾柴皮咁,仲好Juicy💦🔸燒四季豆- 脆卜卜, 口感爽脆,加埋啲調味料!一流🔸燒茄子-🍆燒茄子Yummy Yummy!上面佈滿晒蒜蓉😝,食落勁香!我地個個都勁鍾意食🧄蒜容,呢一個燒茄子,真係一d都冇叫錯😌🔸香辣烤魚(江團魚)。我哋幾個都係愛辣之人💢,所以就揀咗香辣烤魚啦,仲揀咗小辣🥵!條魚用過爐滾住咁樣上,一路食一路煮,超正,魚身好大條肥美,肉質爽口彈牙!啖啖肉咁食!👍好爽
🔸燒羊架 -啖啖肉,上邊充滿孜然粉,孜然配羊肉😜味道好夾!
🔸燒四季豆- 脆卜卜, 口感爽脆,加埋啲調味料!一流