2022-12-29 18 views
就黎到聖誕節,同老婆開心下慶祝下,嘆返杯飲品再食下串燒,之後又可以四周圍行下。見店來飲啤酒就正呀,係晚上六點後就可以買一送一,但我對啤酒真係麻麻。又見有是日限定,燒龍蝦或刺身、池魚刺身、燒鵝肝等。【乳酸梳打】去居酒屋串燒店,必叫既飲品,乳白色碳酸飲品,【豬心】其他內臟都會食,但豬心第一次食,食起來的感覺還好,有點食肉一樣。【豬肩肉】燒完出來的油脂味香,肉質又夠柔嫩,又夠多汁。【豬肉秋葵卷】老婆最喜歡食秋葵,叫了一款有秋葵既串燒,燒到表面的豬肉非常香口,油份入了秋葵【燒雞皮】這間燒雞皮是咁多間之中我比較喜歡,每一塊雞皮燒到卜卜脆,雞味香濃,值得推介。【燒雞翼】 表面的雞翼燒到金黃色,令雞皮更加香脆,內裡的肉質保持鮮嫩多汁,再沾少少七味粉更加惹味。

【乳酸梳打】
去居酒屋串燒店,必叫既飲品,乳白色碳酸飲品,

【豬心】

【豬肩肉】
燒完出來的油脂味香,肉質又夠柔嫩,又夠多汁。

【豬肉秋葵卷】

【燒雞皮】