2014-02-20 866 views
  為補祝朋友生日,我地一行五人到了壽星女提議既金順玉食串燒,我地六點到達,雖然無book位但有位,所以可以立即入坐,環境似家庭式小店,店內電視播放kpop,對於中左韓毒既我當然最滿意係依樣啦 店內無免費提供8小碟,所以我地叫左泡菜同紫菜包飯套餐,套餐包汽水,紫菜包飯既味道不像我在尖沙咀韓國街所買,面仲要有沙律醬,對於唔鐘意沙律醬既我實在不能接受。相比之下,個人認為金巴利道所買的更好食。海鮮煎餅粉味有點重,但沾上舖內既韓式辣醬之後問題不大。韓式炒粉絲係我覺得最好,不會好重油分,面有紅蘿蔔絲、木耳、雞肉條,對於蔬菜狂既我當然食唔停口。  石頭鍋飯我唔建議叫,因為飯未加辣醬拌時已有啲濕,加左醬更加,味道亦屬普通貨式。仲有另外叫左個牛肉湯烏冬,好普通,相都無影!  該舖賣點係自轉串燒,無需自行反面,方便!! 個人認為平價串燒無話好唔好味,五個女生叫左30串,不過不失,唯一缺點係每串太少,一串豬頸肉只有手指咁幼,薄左小小,但係8蚊9蚊一串差唔多啦~ 飲品除左剛才包埋個杯汽水外,其餘4人都叫左蘆薈飲品,各人都認為甜得滯,要加番清水才ok  整體黎講不過不失,都可以止下想食韓食既癮,最

該舖賣點係自轉串燒,無需自行反面,方便!!
  整體黎講不過不失,都可以止下想食韓食既癮,最貼心係店員會留意夠唔夠炭,定時幫我地加炭,就算之後多人等位都無係咁趕我地
2014-02-17
$90 (Dinner)
Celebration
Birthday