2018-09-23 659 views
今日經過尖沙咀,本來想食嗰間Giants Seafood, 但係要等好耐同埋唔知有冇位,所以就去咗同佢相隔唔係好遠嘅極尚大喜屋其實呢間話要卜位,佢都知要等一等有冇預約咗俾人入咗去之後通常都會可以有空位俾你。入到去嘅咁嗰度係同一般嘅食放題差唔多,佢嘅位置都係比較逼,長枱都比較細,枱同枱嘅距離都好近。對比起在高級啲嘅殿大喜屋就好似有啲距離。入到去啲刺身嘅選擇都幾多度呢九月有特別嘅係有蟹腳同池魚王。起初,我哋都覺得係佢係幾好味又甜又夠凍,但之後嗰幾輪就發覺唔對路,嗰啲蟹腳偏鹹。另外嘅海膽壽司一開始都份量好足,但之後嗰幾輪都變得越來越少。以佢嘅落單方法係計人頭二唔係話你寫幾多就有幾多所以都比較失望。而我覺得稍為好味嘅就係焗帶子同埋呢個蘆筍炒珊瑚蚌,以佢嘅嘢飲都有好多元化亦都有酒飲梅酒有啤酒有雞尾酒等等。詳細就睇吓啲圖片!

刺身拼盤
海膽軍艦
第二輪刺身
2018-09-22
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
  • 海膽軍艦
  • 北海燒帆立貝