2019-09-14 1111 views
中秋節假期同呀媽二人撐枱腳,去左青衣城既牛摩食午市火鍋放題,我地揀左$119精選牛肉火鍋,限時90分鐘沙律吧無咩驚喜,得中華沙律、螺肉、泡菜同粟米等,得蒜拍青瓜比較好配料方面,都幾多選擇,質素都唔錯,值得讚既係呢度提供佐賀溫泉豆腐,質感好軟滑,又有豆香,必食!不過,呢個既碗同碟都洗得好唔乾淨,店主要好好留意!精選牛肉比較普通,肉質比較老,烚完會好鞋,而且肉味唔太出,不過以呢個價錢都可接受既套餐除左包牛肉,仲有豬肉同雞肉,整體雞肉取勝,煮完都係咁嫩滑!最後呢到有3款雪糕揀,另外仲有個甜品櫃,可惜度門仲未修理好,感覺唔太衛生

精選牛肉

火鍋放題

2019-09-14
$130 (Lunch)