2025-04-25
**🐟 HAMACHI 鰤魚刺身** 黃鰤魚鮮甜肥美,新鮮!味道酸酸哋超驚喜!醃蘿蔔片清爽解膩,層次感十足~ **🍅 醃番茄沙律** 番茄冷cream cheese醬好特別,番茄酸甜爆汁,開胃前菜首選! **🎃 焦糖南瓜** 肉桂香氣迷人,杏仁碎增加口感,南瓜甜而不膩,暖呼呼的幸福感~ **🐖 炸伊比利亞豬扒** 炸豬扒超級厚,嫩到切開就即刻覺得好好食,外皮酥脆不油膩,高級版日式炸豬排💯 **🦀 毛蟹奶油烏冬** 蟹膏奶油醬濃到黏唇!烏冬掛滿醬汁,加上流心蛋黃&白蔥絲,邪惡度爆錶~ 而且真係超級多蟹肉真材實料!**🍵 綠茶芝士蛋糕** 茶控必試!濃郁抹茶甘香完美融合creamy芝士,底層餅乾脆脆的,甜中帶微苦好高級~口感綿密到黏住上顎,配杯熱焙茶簡直絕配! 甜品時間**🍈 哈密瓜大福** 一咬爆餡驚艷款!外皮薄到透光,麻糬軟糯拉絲,內餡是滿滿哈密瓜果肉+鮮奶油,清甜多汁像在吃真·哈密瓜,尾韻還有淡淡蜜瓜香氣,夏日必點💚 📍綠茶芝士綠茶同芝士味沒有搶去大家嘅重點!芝士味非常濃郁 #日式甜品 #抹茶控 #爆餡大福 #飯後甜點 #港女打卡**🌸 H2O SOUR*
**🐟 HAMACHI 鰤魚刺身**
**🍈 哈密瓜大福**
📍綠茶芝士
綠茶同芝士味沒有搶去大家嘅重點!芝士味非常濃郁
#日式甜品 #抹茶控 #爆餡大福 #飯後甜點 #港女打卡
Gin底清爽!蘋果香甜+玫瑰接骨木花優雅香氣,Timur berry帶微微辛香,整體酸甜平衡似初戀,檸檬皮好薄好可愛,打卡一流📸
**🍓 AOAO SANGRIA**
香檳氣泡超歡樂!蜜桃利口酒甜香遇上青瓜清新,種莓果+藍莓+草莓)在杯裡跳舞,果香爆炸又唔會太甜,女生聚會必點🍾