餐廳環境唔錯 藍色既木牆有渡假feel,空間闊落 寧靜好坐。Tasting Menu for 2 ($178/pp)(1 Salad, 4 Slider, 2 Side Dishes, 1 Dessert)-Green Papaya & Pomelo有薄荷葉 青木瓜 西柚 蕃茄仔 酸酸辣辣,幾開胃,不過我覺得份量太大 味道過酸,食唔哂。迷你漢堡包括:Classic,Sir Lou,Miso Sakana,Peking Quack:-Classic 係典型芝士牛肉漢堡包 但用左高級厚切和牛 好juicy。-Sir Lou係炸魚柳漢堡,魚肉質好嫩滑。-Miso Sakana都係魚包,魚肉都幾厚身,配料豐富加上我鐘意既wasabi mayo。-Peking Quack係手撕鴨肉,鴨肉好濃味,加將大蔥 青瓜等配料,有d似扁皮鴨,最特別既一個漢堡包。2個人有4個漢堡包,但份量剛剛好,岩哂咩味都想試下既人。-Sweet Potato Fries係我最鐘意既炸甜薯❤️-Truffle Mac & Cheese係松露芝士通心粉面鋪滿忌廉芝士 加上淡淡松露味,幾特別。飲品我好鐘意我杯-Avocado Ma
Tasting Menu for 2 ($178/pp)

-Green Papaya & Pomelo

-Sir Lou係炸魚柳漢堡,魚肉質好嫩滑。
-Miso Sakana都係魚包,魚肉都幾厚身,配料豐富
加上我鐘意既wasabi mayo。
2個人有4個漢堡包,但份量剛剛好,岩哂咩味都想試下既人。

-Sweet Potato Fries
係我最鐘意既炸甜薯❤️

-Truffle Mac & Cheese
係松露芝士通心粉
面鋪滿忌廉芝士 加上淡淡松露味,幾特別。

飲品我好鐘意我杯-Avocado Matcha
牛油果加綠茶牛奶 仲有香蕉,算係杯奶昔,一杯比較健康既奶昔。
2021-11-07