2019-12-22 165 views
最近唔想幫襯啲連鎖餐廳轉錢去搵吓啲小店食肆去幫襯下咁啱睇完醫生,屋企人去晒旅行,屋企有冇飯開,同細佬決定去搵好嘢食呢一間日式卷物壽司店推出一系列創意有新意嘅卷物有10幾種可以揀落左單之後睇住店員係我面前卷緊我啲壽司特別覺得啲壽司特別新鮮mango dynamite $72一卷有八件揀番條芒果卷物,一聽個名就覺得好清新!呢條卷物裏面有脆口天婦羅炸蝦,青瓜、牛油果,壽司上面仲鋪滿左芒果同埋綠色嘅飛魚子,食落口好清新,一啲都唔油膩!Beef-Iyaki $68一卷有四大件大大壽司卷裏面捲着左照燒牛肉、牛油果、醬汁腐皮仲有啲蒜香片,壽司上面用鋪左綠色嘅飛魚子! 醬汁帶有小小辣味,食落相當開胃!個人特別鍾意呢一個牛肉卷物相當出色而且佢啲飯煙煙銀銀咁,真係幾好食!C Dragin $70一卷有八件壽司卷裏便係天婦羅,壽司上面再鋪滿左炸鰻魚同埋蟹子粒粒食落口非常可口

mango dynamite $72
一卷有八件