由前米芝蓮一星法藉主廚打理主打高質精致法式料理價錢算是非常吸引三百幾四百元就可以食到一個full lunch set------------------------------TARTARE DE BOEUF +$88用新鮮牛肉剁碎再拌入酸黃瓜🥒同洋蔥🧅味噌芥末醬👍🏻微微辛辣🌶️口感PATE EN CROUTE +$88法式🇫🇷餐廳都差唔多必定會有既招牌菜法式傳統酥皮肉派用酥皮包住豬肉及肝臟工序都幾繁複👍🏻酥皮食落有啲硬肝既香氣再濃啲會更好TURBOT甜點以外既MVP❤️野生多寶魚魚皮煎到微微脆身 魚肉又嫩又滑重點係已經起晒骨食落啖啖肉用左橄欖油加上橄欖碎同松子做成醬汁夠香味之餘又唔會覺得太膩MACARONI味道都夠濃👍🏻松露香氣都唔錯❤️份量亦都幾足不過相比起其他主菜就普通左少少🙈Patisserie or Cheese 🧀 Selection +$78兩款甜點🍮我地都非常推薦朱古力撻 🍫🥧 黑朱古力口感好滑又唔會太甜底層仲有淡淡既焦糖味檸檬撻🍋🥧酸甜開胃 👍🏻清香得黎酸甜平衡撻皮脆身但唔會太硬Berry Good Beets🫜 +$78酸酸甜甜幾得意👍🏻唔想午餐就飲紅白酒都可以試下☺️
由前米芝蓮一星法藉主廚打理
主打高質精致法式料理