今次平日晏晝黎到中環鐵行里入面既呢間cafe到食lunch順便坐低hea下 環境幾寧靜幾舒服🎐🥑𝑨𝒗𝒐𝒄𝒂𝒅𝒐 𝑳𝒐𝒙 𝑺𝒐𝒖𝒓𝒅𝒐𝒖𝒈𝒉 𝑳𝒐𝒂𝒇 ($88) [😋8/10]經典牛油果三文魚配酸種麵包𝘎𝘶𝘢𝘤𝘢𝘮𝘰𝘭𝘦, 𝘚𝘮𝘰𝘬𝘦𝘥 𝘴𝘢𝘭𝘮𝘰𝘯 𝘴𝘭𝘪𝘤𝘦𝘴, 𝘊𝘩𝘦𝘳𝘳𝘺 𝘵𝘰𝘮𝘢𝘵𝘰𝘦𝘴, 𝘙𝘦𝘥 𝘰𝘯𝘪𝘰𝘯, 𝘚𝘱𝘪𝘯𝘢𝘤𝘩 呢個配搭真係經典到無得再經典🤣 有3⃣️片三文魚 夠肥美而且無咩煙燻味我幾喜歡😋 牛油果係已經整成guacamole 有啲檸檬味酸酸地 加埋洋蔥同三文魚好夾🙌🏻 酸種麵包烘得啱啱好 中間軟熟帶啲酸味 但酸味偏淡可以再出啲🤨🫑𝑹𝒐𝒂𝒔𝒕𝒆𝒅 𝑽𝒆𝒈𝒆𝒕𝒂𝒃𝒍𝒆𝒔 𝑪𝒊𝒂𝒃𝒂𝒕𝒕𝒂 ($68) [😋8.2/10]香烤雜菜配拖鞋麵包𝘙𝘰𝘢𝘴𝘵𝘦𝘥 𝘷𝘦𝘨𝘦𝘵𝘢𝘣𝘭𝘦𝘴, 𝘚𝘱𝘦𝘤𝘪𝘢𝘭 𝘮𝘪𝘹𝘦𝘥 𝘴𝘸𝘦𝘦𝘵 𝘣𝘢𝘭𝘴𝘢𝘮𝘪𝘤 𝘴𝘢𝘶𝘤𝘦, 𝘙𝘰𝘢𝘴𝘵𝘦𝘥 𝘢𝘭𝘮𝘰𝘯𝘥𝘴, 𝘗𝘦𝘱𝘱𝘦𝘳𝘺 𝘈𝘳𝘶𝘨𝘶𝘭𝘢菜有先調味 個sauce甜甜地所以啲雜菜唔會苦😝 有好多唔同類型有唔同顏色既椒同埋蘑菇 就算無肉整體感覺都好豐富🤩 拖鞋麵包比較少見 烘既時間拿捏得幾好 外脆內

經典牛油果三文魚配酸種麵包

香烤雜菜配拖鞋麵包
菜有先調味 個sauce甜甜地所以啲雜菜唔會苦😝 有好多唔同類型有唔同顏色既椒同埋蘑菇 就算無肉整體感覺都好豐富🤩 拖鞋麵包比較少見 烘既時間拿捏得幾好 外脆內軟 唔會過硬🥳

☕️ 𝑪𝒂𝒑𝒑𝒖𝒄𝒄𝒊𝒏𝒐 ($42) [😋8.2/10]
𝘕𝘶𝘵𝘵𝘺 𝘦𝘹𝘱𝘭𝘰𝘴𝘪𝘰𝘯
可以選擇fruity/nutty既咖啡豆 nutty呢隻就有walnut hazelnut同埋caramel味
幾鐘意呢隻咖啡豆 好香nuts味而且夠濃😙 嗰奶亦打得夠挺身同埋滑😌

想係中環搵間cafe坐下既話呢間真係唔錯架 雖然野食選擇唔多 但幾高質 環境亦幾舒服😺

—————————————————————

Avocado  Lox Sourdough Loaf
Roasted  Vegetables  Ciabatta
2021-04-06
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$120 (Lunch)
Avocado  Lox  Sourdough  Loaf
Avocado  Lox Sourdough Loaf