2014-12-29 740 views
前幾日 一連4日紅日 周圍都好多人係禁既時候 私房菜都係我既FIRST CHOICE 人唔會多 而且食物質素一定有番禁上下.. 最近同朋友搵到一間非常就腳既私房菜 VIRAL FUSION (位於中環 放工約食飯超方便!)一入門口就比佢個大門 嚇親!? 因為成幅牆都係用石磚 而且門口係一個石既拱門! 好有心思好宏偉 我地4個人 坐低之後 朋友就簡左其中一個SET食~成個SET有好多野 由頭盤去到甜品 好似食法國大餐禁 不過呢 佢入面既野都係FUSION菜但以中菜為基本~一開始 有3款唔同既小食頭盤... 有一個用女兒紅整既螺, 有個鴨舌 同一個好香既蕎頭..個蕎頭 食落又酸又甜.. 睇番MENU 原來叫百果園蕎頭 WAITER話用左唔同既柚子 檸檬..醃製既~酸酸甜甜 好岩女仔胃口之後仲有帶子, 湯呀, 牛柳禁... 好多野食 好FULL.每個菜都好唔同 好有特食... 好似其中一個牛 真係好香 又大份當然最後甜品作結~睇MENU既時候 估唔到個甜品係禁 一上台好大座山 WOW總絡 比較中環地區既餐廳 同到黎個$食到禁多同禁有質素既一餐 又要唔洗同人逼 我覺得 非常正
前幾日 一連4日紅日 周圍都好多人
係禁既時候 私房菜都係我既FIRST CHOICE

人唔會多 而且食物質素一定有番禁上下..

一入門口就比佢個大門 嚇親!?

我地4個人 坐低之後 朋友就簡左其中一個SET食~
成個SET有好多野 由頭盤去到甜品 好似食法國大餐禁
 不過呢 佢入面既野都係FUSION菜但以中菜為基本~

酸酸甜甜 好岩女仔胃口

當然最後甜品作結~
睇MENU既時候 估唔到個甜品係禁 一上台好大座山 WOW