2019-10-09
Chinese Dim Sum😋🥢 All You Can Eat❤️💫..✨利寶閣✨ 即叫即做點心﹑期間限定🌸 中菜午市放題,勁食精緻菜式,每位仲送 ll。。👀 哈哈哈 我就係比它吸引了。中菜都有放題❓任食中菜,超過五十多款即叫即做﹑任點任食的中菜﹐每位額外送原隻鮑魚酥🥠及花膠灌湯餃🥟,吃貨的我 當然想試試👻 好似好正喔。點心 煎炸焗點 大排檔小食 廚味部小食 甜品,真係超豐富。有:荔蓉蜂巢盒🥠﹑百花燒賣皇﹑鮮蝦晶瑩餃🦐﹑酥皮焗叉燒包🐽﹑豬腳薑﹑北海道十勝紅豆雪糕脆麻花🍨﹑黑金咸蛋奶皇流沙包﹑養顏貢棗糕﹑楊枝甘露﹑暗然銷魂飯🍚﹑蛋白杏仁茶﹑鮑汁鳳爪﹑沙田雞粥🐥等﹐真係物有所值 多款選擇 享盡鮮味💕 望見菜單 真係好開心。另有其他特色榴槤美食💛,榴槤愛好者如我👻 不能錯過喔。包括:炸榴槤蓉酥﹑流心榴槤炸彈、榴槤布甸,都係好榴槤💫 好吸引呢。..
✨利寶閣✨ 即叫即做點心﹑期間限定🌸 中菜午市放題,勁食精緻菜式,每位仲送 l[原隻鮑魚酥 & 足料花膠灌湯餃]l。。👀 哈哈哈 我就係比它吸引了。