2017-08-15 204 views
行過荃灣想食個下午茶又想坐下, 咁岩見到松記, 想當年中學果陣1個summer都只係賣緊$17, 宜家已經加到$27 lu, 不過選擇就多左好多summer ($27):都等左成15分鐘先有得食, 一上枱果下其實都有d失望, 好似好空虛咁, 明明之前下面會有好多生果既感覺架嘛不過anyway, 咁多年黎味道都無咩變, 呢個年代$27 有2球雪球都算係咁!鮮雜果雙色綿綿冰($44):呢個比較貴, 試左芒果味綿綿冰, 呀姐就好似落單機器咁問我要要咩汁, 我地都唔知原來綿綿冰要配汁, 唔會好怪味架咩配料要左大西米同q果, standard野, 但個冰幾夠味!個底有少少生果既!overall黎講, 食完都無乜想再食既感覺, 點解中學個個禮拜食幾次都唔厭架呢

summer ($27):
Summer