2018-05-27
人生第一次寫食評就俾左呢間野,真心忍唔住好想話俾全世界知間野幾惡劣🙄🙄一入到去間野熱到喊出黎!好似無開冷氣咁😵😵 啲位又窄!好啦叫野食啦,下午茶黎講佢都算貴,款又唔算多,食個撈公仔麵要$48,豬排包都$35!之後叫人黎寫野,舉左手勁耐都無人理,間舖其實好少人,侍應黎講眼見都有三四個,究竟係度做緊乜🤷🏻♀️ 話說餐牌上有「吉列豬扒咖哩汁撈公仔麵」既,點知個侍應話:「唔係吉列豬扒係煎豬扒!」我:「餐牌寫吉列豬扒架喎!」侍應:「個餐牌唔啱架!」咩話?🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️餐牌唔啱係咪應該改?或者你好禮貌少少話無,改煎豬扒有無問題 咁咪得,黎到呢個已經燥燥地🙄落完單佢拎返張單黎,落單又落錯,個撈公仔麵變左第二樣野,舉手叫人黎啦又係無人理架喎🙄🙄跟住啲嘢食黎到啦,熱狗同撈公仔麵都係普通正常味啦無咩特別,但個豬扒包個包唔知佢究竟係咪成個下午茶都無人叫於是keep住烘,烘到好似多士咁掂下都變粉咁跌落黎又鞋又乾!完全係唔掂!呢間野完全係食完一肚火!以後都唔會再黎!
我:「餐牌寫吉列豬扒架喎!」
侍應:「個餐牌唔啱架!」
呢間野完全係食完一肚火!以後都唔會再黎!
豬扒包