上星期黎食晚飯,四個人叫左三個set。枱面得三套餐具,就叫佢加多個位啦,個waitress 黑人問號左一陣,咁我就話差咁set餐具啦。佢串串貢咁話:「哦,原來你指餐具啊。」咁串都算啦,佢仲要將成套餐具就咁劈係份menu上面。大佬,份Menu 咁多人掂過,你都可以就咁放係上面,衛生常識冇,禮貌冇,我真係呆左。食物方面,🍣刺身唔新鮮,出水咁滯,放題質素都好過佢。烏冬幼身唔彈牙。佢地主打嘅海鮮方面,質素係比較過得去。避風塘手抓海鮮辣度適中。食咗咁耐,冇人會幫手收碗碟,冇人斟水。環境方面,一路食一路見到有d蚊滋飛來飛去,唔知係邊度走出黎,好不安👎🏻總括而言,食物質素普通,職員欠缺基本衛生與待客常識,環境普通。唔推薦,唔會再黎。😤
上星期黎食晚飯,四個人叫左三個set。

食咗咁耐,冇人會幫手收碗碟,冇人斟水。

2021-06-09
Type of Meal