2020-10-31
星期五,諗住同老公開開心心食餐好嘅。見到佢食評唔差,於是Walk in入去,要求我40分鐘交枱(6:20pm入去,佢問我可唔可以7:00pm交枱)。咁星期五多客我哋都明,餐廳都係想盡量做多啲客,而我又真係好想試下新野,所以都冇所謂,照入去。開開心心叫咗個二人餐($59x),首先個吉列牛嚟到,其實係見到個樣已經唔係太想食,色水差。夾左兩舊牛上去個鐵板加熱,再放入口⋯首先外層個皮一啲都唔好食,吉列牛冇肉味。其實食咗頭兩件,已經好失望。好啦咁同老公食另一件牛扒,希望可以補足到⋯咁另外嗰件個樣就靚好多嘅,不過一放入口,口感好硬。加熱左好少少嘅,但係一樣係冇肉味。全個餐最好食嘅,係個薯條⋯⋯其實我係唔介意俾錢食好嘢,但係連加一收到六百幾蚊,而係呢啲質素(我同老公都覺得,大家樂牛扒都好食過佢), 我肯定講一句唔會再黎。又或者嚟到呢度只可以order平嘅餐咁就唔會有任何期望食完之後完全冇開心嘅感覺仲要搵地方食個甜品先覺得係冇浪費星期五嘅晚上
全個餐最好食嘅,係個薯條⋯⋯
又或者嚟到呢度只可以order平嘅餐
咁就唔會有任何期望