2014-12-03 6940 views
本人住九龍灣都有一段日子,見間放題開左咁耐都未試過就諗住入去試下。未入去之前都已經唔係抱太大期望,因係旺角中太多伏。行到門口,職員就問我地幾多位有無訂枱,然後就帶我地入去,入到去就點菜食放題就梗係樣樣都點下試盡佢,我地四個人點既野食唔算多,最快來的是優惠刺身帶子,其他刺身都有冰底裝住賣相一般無羅白絲沒有層次,有樣野好的是我至愛的油甘魚叫親都會來足,正跟住伏就開始了,壽司飯太散,前菜份量小明明寫4份比得1小兜。到熟食兩隻字講哂得咸同窿,串燒幾串都係燒窿的,天婦羅簡直同就咁炸粉無分別厚過原本的食材。龍蝦湯不過不失的,係多油同水左小小囉。帶子咸,茄子咸,什菌咸,牛柳粒你仲會見到有血水係到,炒蜆仲驚喜,隻隻都有沙仲要殼多過肉,張枱唔係大食完一舊都無意欲再食落去終於擺到成枱都係野,越食越想走結果食左大約九個字就埋單。一句講哂,比錢請我食都唔會再去。
2014-12-01
$188 (Dinner)