2019-08-08 73 views
《麵壁不一定要思過》放假出開去經朋友介紹黎到上環一間新派車仔麵!🍜入到去店員友善招待我坐低之後,想食咩剔番枱上既點菜紙比店員就可以啦☺️載思叫左三餸車仔麵(黑松露雞肉水餃,紫菜,香甜蘿蔔,生菜),另外點左千杯不醉雞翼、酸辣木耳絲。.千杯不醉雞翼(3隻)$22微淡淡既酒味🍶每一隻雞翼都好入味,肉質爽滑,相信用足夠時間葉制.酸辣木耳絲 $15個人極力推薦👍🏼入面有辣椒🌶️芫荽、木耳絲,酸酸辣辣食落相當醒胃.三餸車仔麵(滷水汁)黎到相當足料🍜好開心紫菜份量極多😚😚因為呢度推介所以我特登揀咗幼麵💓麵質幾爽口彈牙,湯底清甜而且唔油膩👍🏻仲有夠晒特別嘅黑松露雞肉水餃🥟🥟.總括來講呢度環境乾淨企理,座位唔會太迫坐得舒服,中上環區來講價錢絕對係親民抵食之選👏🏻👏🏻附近嘅上班族一定要過嚟試吓!.店舖仲做緊優惠:星期一至五惠顧正餐不包括早餐及水煮魚系列,於中午12:30前結賬及離座,可獲88折優惠
《麵壁不一定要思過》
千杯不醉雞翼(3隻)$22
酸辣木耳絲 $15
三餸車仔麵(滷水汁)
仲有夠晒特別嘅黑松露雞肉水餃🥟🥟
店舖仲做緊[早食晏有着數]優惠:星期一至五惠顧正餐不包括早餐及水煮魚系列,於中午12:30前結賬及離座,可獲88折優惠